Home
/ Güvercinlik Koyu Yangın : Ljwgpko Foyjgm - 1831'deki yangın sonrasında tasarımı bir kez daha değiştirildi.
Güvercinlik Koyu Yangın : Ljwgpko Foyjgm - 1831'deki yangın sonrasında tasarımı bir kez daha değiştirildi.
Güvercinlik Koyu Yangın : Ljwgpko Foyjgm - 1831'deki yangın sonrasında tasarımı bir kez daha değiştirildi.. 1875'teki bir fırtınada çatısının devrilmesinin ardından en üst katın üzerine kâgir iki ahşap kat çıkılarak. Muğla'da yerleşimin ne zaman başladığı tam olarak bilinmese de mö 3 binli yıllara dayandığı tahmin ediliyor. Tarihin farklı dönemlerinde karyalılar, hititliler, lidyalılar, persler, büyük i̇skender, roma i̇mparatorluğu, bizans, selçuklular ve osmanlıların hakimiyeti altına giren muğla, tüm bu kadim medeniyetlerden izler taşıyor. 1794'teki yangın sonrasında yapılan onarım çalışmalarında kulenin tasarımı değiştirilirken üst kısım bir kahvehaneye dönüştürüldü. 1831'deki yangın sonrasında tasarımı bir kez daha değiştirildi.
1875'teki bir fırtınada çatısının devrilmesinin ardından en üst katın üzerine kâgir iki ahşap kat çıkılarak. 1794'teki yangın sonrasında yapılan onarım çalışmalarında kulenin tasarımı değiştirilirken üst kısım bir kahvehaneye dönüştürüldü. Muğla'da yerleşimin ne zaman başladığı tam olarak bilinmese de mö 3 binli yıllara dayandığı tahmin ediliyor. 1831'deki yangın sonrasında tasarımı bir kez daha değiştirildi. Tarihin farklı dönemlerinde karyalılar, hititliler, lidyalılar, persler, büyük i̇skender, roma i̇mparatorluğu, bizans, selçuklular ve osmanlıların hakimiyeti altına giren muğla, tüm bu kadim medeniyetlerden izler taşıyor.
1831'deki yangın sonrasında tasarımı bir kez daha değiştirildi. Tarihin farklı dönemlerinde karyalılar, hititliler, lidyalılar, persler, büyük i̇skender, roma i̇mparatorluğu, bizans, selçuklular ve osmanlıların hakimiyeti altına giren muğla, tüm bu kadim medeniyetlerden izler taşıyor. 1875'teki bir fırtınada çatısının devrilmesinin ardından en üst katın üzerine kâgir iki ahşap kat çıkılarak. 1794'teki yangın sonrasında yapılan onarım çalışmalarında kulenin tasarımı değiştirilirken üst kısım bir kahvehaneye dönüştürüldü. Muğla'da yerleşimin ne zaman başladığı tam olarak bilinmese de mö 3 binli yıllara dayandığı tahmin ediliyor.
Muğla'da yerleşimin ne zaman başladığı tam olarak bilinmese de mö 3 binli yıllara dayandığı tahmin ediliyor.
Tarihin farklı dönemlerinde karyalılar, hititliler, lidyalılar, persler, büyük i̇skender, roma i̇mparatorluğu, bizans, selçuklular ve osmanlıların hakimiyeti altına giren muğla, tüm bu kadim medeniyetlerden izler taşıyor. 1831'deki yangın sonrasında tasarımı bir kez daha değiştirildi. 1875'teki bir fırtınada çatısının devrilmesinin ardından en üst katın üzerine kâgir iki ahşap kat çıkılarak. 1794'teki yangın sonrasında yapılan onarım çalışmalarında kulenin tasarımı değiştirilirken üst kısım bir kahvehaneye dönüştürüldü. Muğla'da yerleşimin ne zaman başladığı tam olarak bilinmese de mö 3 binli yıllara dayandığı tahmin ediliyor.
Muğla'da yerleşimin ne zaman başladığı tam olarak bilinmese de mö 3 binli yıllara dayandığı tahmin ediliyor. 1831'deki yangın sonrasında tasarımı bir kez daha değiştirildi. 1875'teki bir fırtınada çatısının devrilmesinin ardından en üst katın üzerine kâgir iki ahşap kat çıkılarak. Tarihin farklı dönemlerinde karyalılar, hititliler, lidyalılar, persler, büyük i̇skender, roma i̇mparatorluğu, bizans, selçuklular ve osmanlıların hakimiyeti altına giren muğla, tüm bu kadim medeniyetlerden izler taşıyor. 1794'teki yangın sonrasında yapılan onarım çalışmalarında kulenin tasarımı değiştirilirken üst kısım bir kahvehaneye dönüştürüldü.
1875'teki bir fırtınada çatısının devrilmesinin ardından en üst katın üzerine kâgir iki ahşap kat çıkılarak. 1831'deki yangın sonrasında tasarımı bir kez daha değiştirildi. 1794'teki yangın sonrasında yapılan onarım çalışmalarında kulenin tasarımı değiştirilirken üst kısım bir kahvehaneye dönüştürüldü. Tarihin farklı dönemlerinde karyalılar, hititliler, lidyalılar, persler, büyük i̇skender, roma i̇mparatorluğu, bizans, selçuklular ve osmanlıların hakimiyeti altına giren muğla, tüm bu kadim medeniyetlerden izler taşıyor. Muğla'da yerleşimin ne zaman başladığı tam olarak bilinmese de mö 3 binli yıllara dayandığı tahmin ediliyor.
Tarihin farklı dönemlerinde karyalılar, hititliler, lidyalılar, persler, büyük i̇skender, roma i̇mparatorluğu, bizans, selçuklular ve osmanlıların hakimiyeti altına giren muğla, tüm bu kadim medeniyetlerden izler taşıyor.
1831'deki yangın sonrasında tasarımı bir kez daha değiştirildi. 1794'teki yangın sonrasında yapılan onarım çalışmalarında kulenin tasarımı değiştirilirken üst kısım bir kahvehaneye dönüştürüldü. Tarihin farklı dönemlerinde karyalılar, hititliler, lidyalılar, persler, büyük i̇skender, roma i̇mparatorluğu, bizans, selçuklular ve osmanlıların hakimiyeti altına giren muğla, tüm bu kadim medeniyetlerden izler taşıyor. Muğla'da yerleşimin ne zaman başladığı tam olarak bilinmese de mö 3 binli yıllara dayandığı tahmin ediliyor. 1875'teki bir fırtınada çatısının devrilmesinin ardından en üst katın üzerine kâgir iki ahşap kat çıkılarak.
1831'deki yangın sonrasında tasarımı bir kez daha değiştirildi. Muğla'da yerleşimin ne zaman başladığı tam olarak bilinmese de mö 3 binli yıllara dayandığı tahmin ediliyor. Tarihin farklı dönemlerinde karyalılar, hititliler, lidyalılar, persler, büyük i̇skender, roma i̇mparatorluğu, bizans, selçuklular ve osmanlıların hakimiyeti altına giren muğla, tüm bu kadim medeniyetlerden izler taşıyor. 1875'teki bir fırtınada çatısının devrilmesinin ardından en üst katın üzerine kâgir iki ahşap kat çıkılarak. 1794'teki yangın sonrasında yapılan onarım çalışmalarında kulenin tasarımı değiştirilirken üst kısım bir kahvehaneye dönüştürüldü.
1794'teki yangın sonrasında yapılan onarım çalışmalarında kulenin tasarımı değiştirilirken üst kısım bir kahvehaneye dönüştürüldü. 1831'deki yangın sonrasında tasarımı bir kez daha değiştirildi. Muğla'da yerleşimin ne zaman başladığı tam olarak bilinmese de mö 3 binli yıllara dayandığı tahmin ediliyor. Tarihin farklı dönemlerinde karyalılar, hititliler, lidyalılar, persler, büyük i̇skender, roma i̇mparatorluğu, bizans, selçuklular ve osmanlıların hakimiyeti altına giren muğla, tüm bu kadim medeniyetlerden izler taşıyor. 1875'teki bir fırtınada çatısının devrilmesinin ardından en üst katın üzerine kâgir iki ahşap kat çıkılarak.
1875'teki bir fırtınada çatısının devrilmesinin ardından en üst katın üzerine kâgir iki ahşap kat çıkılarak.
1794'teki yangın sonrasında yapılan onarım çalışmalarında kulenin tasarımı değiştirilirken üst kısım bir kahvehaneye dönüştürüldü. Muğla'da yerleşimin ne zaman başladığı tam olarak bilinmese de mö 3 binli yıllara dayandığı tahmin ediliyor. Tarihin farklı dönemlerinde karyalılar, hititliler, lidyalılar, persler, büyük i̇skender, roma i̇mparatorluğu, bizans, selçuklular ve osmanlıların hakimiyeti altına giren muğla, tüm bu kadim medeniyetlerden izler taşıyor. 1831'deki yangın sonrasında tasarımı bir kez daha değiştirildi. 1875'teki bir fırtınada çatısının devrilmesinin ardından en üst katın üzerine kâgir iki ahşap kat çıkılarak.
Muğla'da yerleşimin ne zaman başladığı tam olarak bilinmese de mö 3 binli yıllara dayandığı tahmin ediliyor güvercinlik yangın. 1794'teki yangın sonrasında yapılan onarım çalışmalarında kulenin tasarımı değiştirilirken üst kısım bir kahvehaneye dönüştürüldü.